Igazán boldoggá tesz az is, hogy van étkezőnk. Az elmúlt évek lakásaiban nélkülöztük már a puszta teret is, nemhogy étkezőt, kamrát, és hasonló nyalánkságokat.

Elmentettem ugyan pár fotót egy mappába, de komolyan magam sem számítottam rá, hogy hamarosan majd azon gondolkozhatom, miként rendezzem be a magunkét.

satupad.jpg

Emlékeztek még a konyhára:

konyha alaprajz_jelolve.JPG
Ha úgy vesszük, nagyjából a fele, azaz kb. 7 m² lesz az étkező alapterülete. Méteres átmérőjű körasztal kerül ide, körülötte pad, székek, más nem nagyon. Az ablak alá jó volna egy kis tálalóasztal, de a fűtőtest miatt még kérdéses.

Ilyesmi vagy kis konzolasztal megtenné.

gent2.jpg
A hangulatok, amelyek inspirálnak az ötleteléshez.

antikolt romatikus.jpg

antik.jpg
korasztal.jpg
fiokos.jpg
teritek.jpg
gentinetta.jpg

Deconoel11_carrousel_gallery_xl.jpg
kistrianon.jpg
etkezo_1.jpg
feher ariszt.jpg
feher zold.JPG
teritek2.jpg
etkezo.jpg
Nagy vágy lett volna a falfülke, de sajnos nem elég vastagok a falak, valószínűleg sehol nem tudjuk megoldani, (hacsak nem gipszkarton, vagy itong téglafal segítségével).
De ahogy az egész lakásban, itt az lesz a megoldás, hogy abból főzünk amink van. Például képek a falra, asztalterítők, gyertyatartók, gyümölcsöstál, apró kedves tárgyak. És növények az ablakba!

A konyha ötleteket már láttátok. Különbség van a két válogatás között, de valahol középúton lesz a megoldás, az elegáns és bohém között.

                                                                                                                                         Babarczy Veronika