gallery-wall-hero.jpg

Már a település nevétől – Goondiwindi – jó kedve lesz az embernek, a fotókat elnézve pedig egyenesen az irigységig jut, hogy így is lehet élni, a földdel dolgozva, állatot tartva, megélhetést találni mindebből.

white-farmhouse-verandah-exterior.jpg

Merész ötletnek tűnik összekapcsolni a vendéglátést és egy tanyát, malacokkal, tehenekkel, de ha egy párnak még 4 gyerekkel is ez az álma, akkor nincs mese, meg kell csinálni! Amikor 4 és fél éve piacra dobták a kis birtokot, a házaspár azonnal döntött. A férj építőipari vállalkozását a városban hagyva belevágott az angus marhák tartásába, és a birtok működtetésbe.

dining-room.jpg

Azt akarták, hogy a gyerekek hatalmas szabadságban nőjenek fel, ugyanakkor felelősséget tanuljanak az állatok gondozásával és olyan képességekre tegyenek szert, amelyeket a természetközeli életforma tanít meg.

hat-wall.jpg

A pár 8 ingatlan felújításán volt túl, amikor ezt a kilencediket kézbe vették. A férj építőipari tapasztalatait jól kiegészítette a feleség szépérzéke, és sokat számított, hogy tudták, mit akarnak. Egy modern vidéki házat, ahol a gyerekeknek is külön terek állnak rendelkezésükre. A hat hálószobás házat és a vendégházat 10 hónap(!) alatt húzták fel.


Otthonukat kényelmes egyszerűségben rendezték be, amely elbírja a mozgalmas családi életüket, ahol keveredik az antik, a 'vintázs', a len, és vidám vidékies hangulatú kiegészítők, valamint egy-egy drágább dizájn darab dobja fel.

wingback-armchairs.jpg

A beköltözésük után két évre nyitották meg a vendégházat, és folyamatosan rácsodálkoznak, milyen különleges és izgalmas embereket vonz a hely. 
Szeretik ezt az életformát, amely számukra a munka örömét jelenti, hogy azt csinálhatják, amit szeretnek, és, hogy nagyon sokat lehetnek együtt a gyerekeikkel, akik számára ez a birtok maga a paradicsom.

Babarczy Veronika
fotók és forrás: Homes to love