Nagy áttörés, amikor papírra kerül egy terv. Biztosan ismeritek az ikea 3d tervezőprogramját. Olyan pöpec kis konyhát meg fürdőt terveztem vele! Ez még semmire sem kötelez, de legalább képben van az ember. Ha jön a gázos és a vizes, nagy vonalakban már megvan, meddig vezessék el a csöveket.

A pult anyagán sokat agyalok. Gondolkoztam már minden létezőn: beton, cink, no meg a hagyományosabbak: fa, kő, csempe. Az a lapszabott anyag meg ugyanolyan sokba kerül, mint bármi más, csak nem érdekes.
Nálunk még nem divat cinket használni, ezért nagyot néztek a telepen és mindenáron le akartak beszélni róla. A próbadarabot azért megkaptam, és majd referálni kell, hogy használom-e. Megbeszéltük, ha beválik, nagy bizniszt csinálunk belőle. Teszteltem és kiderült, hogy bántón visszaveri a fényt. Nyilván nagyon ki kell találni a világítást és akkor ez nem lehet probléma, de elsőre zavart.
A fa vonzó, igaz, nagyon kényes. A csempe kopik, a betonnal most nem kísérletezem, bár nagyon szívesen tenném, de majd a következő, még nagyobb lakásban. Marad a kő és talán a fém. Dilemma.

A cinkes felület így fest, van egy ó hangulatú patinája. Csinálom itt a reklámot...