Talán nem veszitek rossz néven, ha egy pillanatra elidőzünk az egy éves születésnap kapcsán, és összefoglalom, mi minden történt ez idő alatt.
A nagy, egyben blogindító esemény az volt, hogy megvettünk és berendeztünk egy új lakást. Ez a folyamat nem volt mindig könnyű, a vele járó feszültség-felelősség-nyomás hatására született meg a Nem Art Decor.
Az első bejegyzést egy kocsmában írtam, ahol túl sokat kellett várni a Barcsay Jenő emlékzenekar koncertjére.

A régi konyhából nyertünk hálószobát és nyaralós hangulatúra rendeztük be.

A korábbi fürdőt vakolatig szétvertük, hogy a kis mérettel együtt is egy kényelmesebbet alakítsunk ki.



A szokatlanul széles előszoba most konyhaként működik, ami a lineáris elrendezéssel nagyon kényelmes.


A mindig napfényes nappalit nagyon szeretjük.


Ezek a fotók szerencsére már csak a kész lakás könnyedségét, derűjét mutatják.


A cikkek számát tekintve az eltelt egy évben 89 írásunk született.
A blog indulása után a harmadik hónapban megjelent az első vendégcikk Kuba Cecíliától, amelyet nyártól rendszeresen angliai tudósítások követtek Kiss-Takács Katitól, majd folyamatosan bekapcsolódott Kara László építész, belsőépítész, dr. Balog Ágnes táj- és kertépítő mérnök, Kiss Renáta a Csalán Egyesülettől, Rácz Nóra ruha és kerttervező – akik hagyták magukat elcsábítani erre a közös munkára, nem csekély szabadidőt beáldozva. Viszont olyan színt hoztak a Nem Art Decor blogba, amire egyedül sosem lettem volna képes.



Van még egy szerzőnk, aki nem az írásaival, hanem a fotóival gazdagítja a blogot. Sőt, azt mondhatom, az ő közreműködése révén vált egyedi és különlegesen igényes felületté. Köszönöm Oláh Gergely Máté! Nélküled ez a blog nem jöhetett volna létre.



A nemrégiben közzétett kérdőívet szép számmal kitöltöttétek. A visszajelzéseitek, a jó meglátásaitok és ötleteitek rendkívül hasznosak számunkra, köszönjük, hogy időt szántatok rá!
A mostani összefoglalás első változatában sok adat szerepelt a kérdőívek összesítéséből, de aztán úgy döntöttem, nem terhellek vele benneteket. Jobban jártok, ha a további munkánkban hasznosítjuk a kapott válaszaitokat!


Néhány statisztikai adatot azonban szeretnék megosztani.
Különböző adatok állnak rendelkezésünkre, látunk blogolvasottságot, kedvelést, egyes cikkek nézettségét. Ezek alapján 517-en kedvelik a blogot a Facebookon, ebből – büszkeség! – 80 férfiember. Azt gondoljuk, szép eredmény egy lakberendezéssel foglalkozó blognak. Igaz, kimondottan célunk, hogy ne kimondottan csajos legyen.

A legtöbben barátok, ismerősök ajánlása révén találtatok rá a blogra. Ezúton is köszönjük, a hírét vivőknek!

Hogy mely cikkeket értékeltek, nagyon vegyes, izgalmas látni, hogy sokfélét szerettetek, és ez jó! Az első három helyen említett bejegyzések első öt változata így fest:

tetszett2.JPG
Részletesen megkérdeztünk titeket, az volt a célunk, hogy valóban minősítsétek a blogot. Így vélekedtetek:

minosites2.JPG
minosites.JPG

Arra a kérdésre pedig, hogy miért olvassátok a Nem Art Decor blogot, olyan, de olyan lelkesítő válaszok érkeztek, hogy nem győztünk örülni nekik. Különösen azért, mert név nélküli vélemények, nem kellett udvariasnak lenni.

Amin még lehetne javítani és őszintén örülnénk neki, az aktivitás.
Most sok mindent elmondtatok, hogy minek örülnétek a jövőben, milyen témákkal nem találkoztok sehol és itt jó volna, vagy, hogy a lakáson belül milyen helyiségek érdekelnek benneteket fokozott mértékben, stb. Nyugodtan jelezzétek kérdőív nélkül is, nagyon-nagyon örülünk minden visszajelzésnek, konstruktív kritikának.

komment.JPG
Végül arról kérdeztünk, igényt tartanátok-e bármilyen tanácsadásra, szolgáltatásra, ha ilyesmire mód lenne. Az alábbi ábrán világosak a válaszok.

igeny.JPG
Nos, a lila, de különösen a kék mezős válaszolóknak az a jó hírem, hogy mostantól erre lehetőségük van, ugyanis hivatalosan is felvesszük és hamarosan meg is jelenítjük itt a blogon a tanácsadás, belsőépítészeti munkák, tervezés szolgáltatást, amiben elsősorban Kara László építészre támaszkodunk.
Úgyhogy keressetek minket bátran, ha a felsoroltak közül bármiben a segítségetekre lehetünk.

Ezt az újdonságot leszámítva írjuk tovább a Nem Art Decort, ezután is foglalkozunk a lakásfelújítás témakörrel, igyekszünk tartani az erős zöld vonalat, folytatjuk a szépségről indított sorozatot, és természetesen időről-időre hallunk majd híreket Angliából is.
A további ötleteinkről és terveinkről pedig majd a maguk idejében!

Köszönjük, hogy olvassátok a Nem Art Decort.

 

Babarczy Veronika
Fotó: OGM